basen!

helgen har faktiskt varit bra! i fredags tog jag det bara lugnt, var hemma och såg på talang, la mig inte så sent, så på lördagsmorgonen sovde jag inte till längre än 8. då klev man upp och åt frukost framför tvn där jag såg på pistvakt, så jävla bra de är! ;p haha. kring 1 tiden var vi framme i vindeln, vindelmarknaden var som den brukar vara med nästan samma stånd. kändes iaf skönt att jag inte skulle sjunga på stora scenen, utan vid kommunen där det bara stod pianon och mickar. men snacka om att jag var nevös, hjärtat slog lika snabbt efter varje låt, kollade ner nästan hela tiden i papperna men sjöng fel även fast jag kunde låtarna utantill ;p ! mamma och alla andra tyckte ju att jag var duktig men jag kände att det kunde ha gått bättre. om jag ska bli så här nervös när jag ska sjunga inför folk, hur ska det då gå på avslutningen som är om bara några dagar (där det också är 5 ggr dubblet så mkt folk)?

senare så for vi hem och åt grillat :), det var så sjukt varmt ute på altan så jag fick byta kläder från klänning till shorts. efter vi hade ätit en god efterrätt så cyklade jag och pernilla hem till lappi där hon, jag, pernilla, jenni, vickan, calle, frida, jacob och sunde spelade kubb! ;D (jag calle jacob och sunde vann 4 ggr :] hih)

sen drog vi upp på fältet där de va åmselebasen! till en början var det inte så mycket folk, men senare kring 11 tiden så var det riktigt många. roligt att dansa när det är drag! så det var ju ganska kul, for hem efter 1 nån gång, la mig direkt och sov enda till halv 11.

så idag blev det en mycket lugn dag, har legat och stekt i solen nästan 2 timmar, har gått med hundarna ner till älven så dom har fått bada. tog också en kulglass på kiosken, det är en typisk sommar i åmsele; kompisar, sol, bad och kulglass! haha. nu måste man komma igång med cp-artikeln ; ( (hållbar utveckling, sjukt lessssss) , måste vara inne senast typ i morrn eller på tisdag efter som betygen sätts på ons ;o (!!)

I morgon har då iaf inte jag tänkt mig till skolan, jag ska till stan, jag måste hitta kläder - skolavslutningskläder.. herregud, det börjar närma sig slutet.. ;/ kommer sakna 9b sjukt mycke!


 
3 kommentarer