30-09-09

Onsdag igen, veckorna bara rinner iväg! Just nu har vi haft historia A, prov imorgon vilket inte känns...som att det kommer gå bra..! Historia är ett rätt intressant ämne, har inget imot det, men just inför prov kan jag bli så nervös! speceillt på matteprov, då får jag värsta blackouten.. ;p Men jag hoppas att jag inte är den enda?

Gårdagen blev ungefär som jag hade planerat, var hemma från skolan och gjorde skolarbeten. Blev ingen matte gjord - dock fick jag klar min engelska analys och häxprocesserna. 
Sen på kvällen hängde jag med vickan, vi var på powerstrike för första gången! Det var riktigt roligt kan jag säga, snacka om att man blev peppad; EXPLODEERAA!! hahah.. ,
Sen så for jag hem, åt middag, tog en dusch och gick över till vickan. Calle kom också, vi gjorde oss lite chockladpudding med grädde & såg på idol! Har ni fått någon favorit redan? Själv har jag pekat ut några som jag tror kommer ta sig till toppen. =)

Och ikväll? vad händer då? 
Jag måste verkligen plugga inför provet... sen så får jag se om det blir någon träning, kanske?
Ska skriva ihop ett schema tror jag, så jag bestämmer lite bättre om hur jag ska lägga upp min träning. Är ju bara i stan fyra dagar i veckan (oftast) så därför kanske man skulle köra på iaf två gruppträningar/vecka? Sen så får det bli gymmet!

2 kommentarer