Kort om helgen

Godkväll! Hoppas att ni alla har haft en bra helg och haloween! Min helg har varit riktigt bra. Har inte gjort något speciellt, har inte ens firat haloween vilket kanske var lite tråkigt. Men nästa helg blir det kanske party så.
Jag och Erik åkte hem till Åmsele i fredags, såg idol och tog det bara lugnt. Sen på lördagen var vi ute ett tag, bakade brownies och bara myste. Igår kväll var vi som sagt på middag, riktigt trevligt men vi stannade inte särskilt länge. Istället for jag, Erik och Vickan hem till oss och så fick Vickan klippa Erik. Blev riktigt fint ändå, hon är sjukt bra på att klippa! :) Sen startade vi igång en film och bara tog det lugnt. Och idag.. gjorde vi inte särsklit mycket, jag och Erik. Vi sov ganska länge, var ute och gick och såg en film. Och nu alldeles nyss åkte han hem. Han ska jobba i stan hela veckan. :( Men förhoppningsvis ses vi nästa helg..! (Förlåt för att jag hoppar runt så mycket om vad jag gör och har gjort.)
I morgon ska jag iaf upp tidigt eftersom jag och mamma ska till Vindeln. Mamma ska klippa sig och sen ska vi göra några andra ärenden. Blir nog en bra dag. Ha det gött!
 
Våran goda browniesmet med kexchoklad! ;)
innan middagen igår
mycket hår försvann!
0 kommentarer