2013-02-22

Min födelsedagshelg blev väldigt härlig/mysig/rolig och bra. Var som sagt hos mina föräldrar i Åmsele. På lördagen steg vi upp rätt tidigt, åt frukost och tog en promenad jag och erik. Senare under dagen åt vi hamburgare utomhus med mamma, pappa, isabelle, calle och madelene. Solen kikade fram några gånger och man njöt verkligen av de korta stunderna för det var så länge sen som man kände solen  värma ansiktet.

 
Bilder från i lördags.

På kvällen såg vi melodifestivalen men jag blev så jäkla förbannad efteråt att jag funderade på om jag överhuvudtaget skulle vilja se på melodifestivalen mer. Haha, jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om det här för jag är en sån nörd..Störde mig så himla mycket på att först Sean Banan gick vidare direkt, under den förra delfinalen, och fick andra bidrag som faktiskt var seriösa och bra, att se dåliga ut. Likadant blev det nu i lördags då ett gäng gamla gubbar gick vidare före Janet som t om kunde ha haft en chans att vinna allting. Aja. Nog om det. På söndagen fyllde jag 20 hela år(!), vilket fortfarande känns lite konstigt. Känner lite blandade känslor över det faktum att jag inte är tonåring längre! Men alla blir vi äldre, haha. :) I alla faaall så fick jag många fina presenter av släkt och familj som uppvaktade mig mitt på dagen nån gång. T ex en resväska, pengar, en onepiece och örhängen av erik, presentkort, smyckesträd, underställ. Mamma hade också varit så snäll och gjort god lunch + en tårta och chokladbollar som jag fick ta med mig tillbaka till lägenheten sen (blev såklart över en del) och bjuda vänner från stan på under veckan.

Veckan har annars rullat på och gått rätt fort, tycker jag! Kortfattat skulle jag säga att den har varit den bästa på länge, skulle gärna berätta mer men då borde jag ha gjort det i flera inlägg för annars blir det så himla långt här - men jag har t ex fått i ordning lite mer i lägenheten, fått många trevliga besök (av eriks mamma susanne bland annat, som igår kom hit och uppvaktade mig i efterskott med ett fårskinn och tulpaner, blev jättteeglad!) och har dessutom rett ut ett och annat som tyngt mig. I dagsläget känns allting bara så bra! Idag slutade jag kvart i tre och gick hem med ett leende på läpparna, just nu håller vi på att förbereda inför tapetseringen som ska ske ikväll i vardagsrummet, eriks pappa kommer hit och hjälper oss, så jag hoppas att det ska gå bra för varken jag eller erik har tapetserat förut.
0 kommentarer