Spa, tapas & julmys

 
I tisdags efter skolan åkte jag och fem tjejer från klassen ner till Ö-vik. Vi åt lunch och gick sedan till paradisbadet och betalade in oss på spa:t. Men såklart blev det några åk och lite lek innan ;) .. Väl inne på spa-avdelningen hade vi det huur bra som helst. Gick på två "bastu-sittningar" där det ena gången var avslappning och andra gången lite mer värme och doft som viftades runt med en handduk, av han som höll i. Vi satt också väldigt länge i den nybyggda utepoolen, där vi hade utsikt över staden och kunde sitta helt i lugn och ro och prata. Vi var i princip helt själva på hela paradisbadet så det var rätt skönt! 
 
Vid 5 tiden beställde vi in tapas. Fick sätta oss i ett mysigt litet hörn, i såna här låga soffor, där det var ljus tända och bordet uppdukat med 18st(!) skålar av lite allt möjligt - skagenröra, tonfisksallad och vitlöksbröd bland annat. 
 
Vid 7 tiden begav vi oss sedan hem till Sara, där vi också skulle sova över allihopa. Några av tjejerna hade varit så ambitiösa och bakat en massa olika kakor och även lussebullar. Så det var verkligen hur mysigt som helst! Vi såg först paradise hotel och sedan "tomten är far till alla barnen", innan vi till sist gick och la oss. Låg uppe till säkert 2 på natten och pratade, jag och Evelina, så man var ganska seg dagen efter. Vaknade upp till ett redan dukat bord, med julskinka, tomtegröt och annat gott, som man fick njuta av innan jag till slut tog tåget hem till Umeå. 
 
Hade en helt underbar dag/kväll! Var så himla kul att få lära känna er tjejer lite mer, och göra något annat utanför skolan. Gillar verkligen er ! <3
0 kommentarer