Om helgen och de senaste dagarna

Hej! Sorry för den dåliga uppdateringen, har haft det så sjukt stressigt på jobbet de senaste dagarna. Den här dagen var ändå helt okej, men både måndag och tisdag var riktigt slitiga dagar. Kom halv 8 på måndag morgon, tänkte att "det här blir väl som vilken annan dag som helst på jobbet", men icket. Tydligen var all personal på avdelningen jag jobbar på för tillfället (har fått ett vick på två veckor) sjuk!! Fattar inte hur det gick till, plus att en annan på andra avdelningen vabbade. Så det var inte så lätt att hjälpas åt mellan avdelningarna då, och nästintill full barngrupp hade vi på båda avdelningarna! Sjukt. Fick ringa in vikarie och hjälpas åt så gott det gick över huset, men herregud vad jag fick slita ut mig, blev även tvungen att stänga den dagen. Plus att jag på tisdagen, alltså igår, hade öppningen! Men nu har i alla fall två av ordinarie personal kommit tillbaka så idag har det som sagt varit lite lugnare. :)

Annars då? Hade världens skönaste helg hemma hos mina föräldrar. Vi var ute och gick med hundarna i det härliga vädret på lördagen, såg lite OS, och sedan vid 1-2 tiden kom släkt och fikade (firade min 21-årsdag i efterskott) tårta och annat gott! Efter det började jag och mamma spackla i deras lilla kontor som ska tapetseras om. Efter middagen promenerade vi över till Peter och Birgit, som är nära vänner till min familj, och åt en god efterrätt och såg på melodifestivalen. På söndagen blev det ännu någon promenad innan jag och mamma fortsatte med att slipa och börja tapetsera, så vi hann faktiskt rätt långt! Tycker det är kul att pyssla på med sånt (så länge det flyter på), är roligt att se skillnaden som blir. Längtar verkligen till den dagen när man kan ha sitt egna hus, och få tapetsera, måla och pyssla på hur mycket man vill! Ganska irriterade att vi fick lov att stå för kostnaden då vi tapetserade väggarna vita här i lägenheten. Tapeten som var innan var jätteful och det var massor av hål i väggen. Men tydligen var det inget som "behövde göras" enligt lerstenen. Det är verkligen en nackdel med att bo i hyresrätt - att det inte känns värt att göra lägenheten fin, genom att t ex måla luckor, tapetsera om osv då man ändå inte "tjänar nånting" på det. Är ju lite annars om man har köpt lägenhet.

Jaja, nu tänkte jag och Erik slå på ett avsnitt av walking dead emellan tvätten. Hejdåå

Bild från lördagen, då min mormor, farmor, moster m. man fikade hos oss. Min mamma hade som vanligt gjort en
jättegod tårta med geléhjärtan!
Min moster hade med sig sin terrier, som till en början ville busa med Kuro, men efter ett tag blev han mest bara less och tyckte att Kuro var för mycket. Kanske syns på bilden också!
Härliga promenader blev det också. Åmsele är så vackert!
0 kommentarer