Full rulle just nu

Veckorna rullar på och snart är vi inne i december! Helt sjukt vad tiden går när man är inne i sin egna lilla plugg-bubbla. Men jag inser nu att det faktiskt har lönat sig att man har lagt ut mycket tid, för jag har hittills fått G och VG på alla uppgifter och tentor jag gjort! Just nu har jag en hemtenta kvar innan VFU:n (praktik) som börjar nästa vecka på onsdag. Fick veta igår att jag ska vara i Tavelsjö, så då blir det att pendla, men det handlar ju bara om en vecka så det ska gå bra. :)  

Vad annars har hänt då sen jag senast skrev? Har hunnit vara en sväng till Åmsele, där det blev bullbak, promenader och mys. Tillbaka till stan för en ny vecka med plugg, och så har jag denna helg varit här i stan. Har blivit förkyld vilket suger, för nu har jag inte kunnat tränat på en vecka. Jag orkade i alla fall med att gå på stan en sväng i helgen, där jag köpte en maassa inredningsprylar till lägenheten, en klänning, en tröja och dag/natt-creme. Erik köpte sig nya skor och en skjorta, men sen blev han less och ville hem (såklart! haha) så då åt vi lunch på Grekiska kolgrillsbaren innan vi for hem igen. Senare på kvällen for jag till Vickan där jag blev bjuden på middag, vilket var jättemysigt. Vi åt lax och potatisklyftor med en god sås till, och till efterrätt åt vi kladdkaka framför "så mycket bättre".

På söndagen, alltså igår, gjorde vi i princip ingenting, när jag egentligen borde ha använt dagen till att plugga...Men skönt ibland att inte göra nånting. På eftermiddagen åt vi skorpor och drack kaffe framför en film som heter Lucy. Och den var sjukt bra! Intressant, annorlunda och tänkvärd film. Den spårade ur lite på slutet och blev lite väl mycket åt sience-fiction hållet för min smak, men för er som gillar lite frågande/djupa filmer, så borde ni absolut se den! Klicka HÄR för att komma till trailern. 

Lite av det jag köpte på stan! Tycker det blev så tjusigt i hallen med den nya tavlan och doftljuset. :)
0 kommentarer