Nytt till min kamera

Ursäkta(!!) för den dåliga uppdateringen, vill verkligen skriva och lägga upp mer bilder än vad jag gör, men tiden har verkligen inte funnits till den här veckan! Har tenta om exakt en vecka (ja, alltså på en lördag!), redovisning nu på tisdag plus en uppgift som ska in bara någon dag efter tentan.. så nu är det verkligen fullt upp, och jag är nära på bristgränsen, men det är bara att kämpa på.

Något lite roligare är att jag här om dagen fick hem lite fotoprylar!:) Ett makroobjektiv (som är bra vid fotografering av blommor, insekter t ex) och två filter + hållare som man ska sätta framför kameran, om ni är intresserade av att veta mer om hur de fungerar kan ni kolla på Elin Keros video HÄR. Jag längtar så mycket tills jag får mer tid över för att fota och göra annat jag gillar! Får lite dåligt samvete ibland över mitt fina piano som bara står här i vardagsrummet och aldrig blir använt, för att inte tala om gitarren som står bortglömd i garderoben.

Men det ska väl bli lugnare i skolan snart. Har förresten köpt ett gymkort på träna (teg) nu också, så ska bli jättekul att gå på alla möjliga gruppträningar, har saknat bodypump och powerstrike som jag höll på med mycket i början av gymnasiet!

 
 
0 kommentarer