Måndag

Idag har vi haft föreläsning och seminarium, första gången på länge som man känt att det verkligen gett något och att man lärt sig mycket! Föreläsaren var så bra och inspirerande, känner henne sen tidigare eftersom vi jobbat ihop men visste inte hur pass kompetent hon faktiskt är kring barn och allt som hör till det pedagogiska runtom. Efter skolan gick jag en sväng på stan för att köpa vätska till mina nattlinser (vilket är svindyrt...har jag ens råd med det som fattig student??) och sen for jag hem och donade på med lite grejer medan Erik lagade middag. Han är lite av kocken här hemma! Blir lätt så tror jag, att eftersom han är mer intresserad av matlagning än vad jag är, och därför också blir bättre på att laga mat än mig, så blir det som att "han får göra det." Men ska försöka ändra på det! Gjorde faktiskt hemmagjord potatismos för första gången igår, ett litet framsteg i alla fall ;) hihi. 
 
Ikväll har jag varit och gymmat, körde ben och mage, och herregud så tungt det var! Kommer garanterat kännas imorgon. Har ett schema jag följer som min duktiga syster har gjort till mig, där jag kör 16 rep två veckor, därefter 14, 12, 10, 8 och enda ner till 6 repetitioner - på samma sätt i två veckor. Varje övning görs 3 gånger. Och när jag har gjort sista veckan på 6 rep börjar jag liksom om igen på 16. Nu var det så länge sedan (typ tre månader sen!!) som jag körde så många repetitioner, behövde inte alls ha mycket vikt på utan att svetten började rinna...Men det är kul att man utvecklas i alla fall, är så mycket starkare nu än vad jag var från början!
 
Ska försöka uppdatera bättre med bilder framöver, men har verkligen inte haft tid att sätta mig ned och kolla på alla hundratals bilder som ligger på datorn. Man vet inte var man ska börja! Med det kommer så småningom. :)
 
 
0 kommentarer