2015-08-28

Jahapp..då var det snart slut på ledigheten. På måndag börjar skolan igen, och även om det på ett sätt känns jobbigt så ska det nog mest bli kul och skönt att få komma tillbaka till rutiner igen.

Sedan jag skrev senast har jag verkligen inte gjort mycket. Jag har varit ungefär en vecka hos mina föräldrar, under de dagar som vi helst plötsligt fick sommarvärme. Härligt att man åtminstone fått lite färg och inte ser ut som ett spöke längre. Kom tillbaka till Umeå under tisdagen och på onsdagen fyllde Erik år så då passade jag på att städa lägenheten och handla inför kvällen. När Erik kom hem beordrade jag honom att gå och vila på soffan (för ovanlighetens skull) medan jag lagade en god middag. Senare på kvällen kom Eriks mamma, hans ena syster och sambo, och Rasmus och Marielle och fikade marängsvich och kaffe. Haha, tycker Erik är lite gullig som alltid ska ha det på sin födelsedag, som ett litet barn hehe.

Annars då? Har funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra med bloggen. Var faktiskt riktigt nära på att börja radera inlägg igår. Mina vardagsinlägg. Vet inte vad det är, men har tappat suget för detta helt och hållet. Och började därför tänka att den här bloggen endast ska få vara en fotoblogg och leva upp till sitt namn, lite. Men jag vet inte riktigt om jag är redo att radera allting. Även om många inlägg på den här bloggen är totalt meningslösa och ointressanta enligt mig själv, så väcker den ändå så många minnen när man bläddrar tillbaka och läser allt. Känns lite som att jag skulle radera mitt liv, haha. Får fundera på hur jag ska göra.
1 kommentar