Dagen efter


Igår spenderades kvällen med några från min klass. Kvällen började hos Banno där vi spelade spel och lekte lekar, innan vi gick vidare till en födelsedags/klass-fest här på Haga, och avslutade till sist kvällen på allstars med några andra förskollärarstudenter som också var ute. Summerat skulle jag säga att det blev en riktigt rolig kväll! 
 
Idag är man lite seg.. Men det funkar, har varit en sväng till djurmagazinet med Erik och vovven för att han skulle prova en sele. Kuro blev väldigt otålig och distraherad av andra hundar och lukter men gick ändå bra - tills han fick för sig att kissa mot själva hängaren! Haha som tur såg vi snabbt och kunde dra undan honom så det kom inget på grejerna. Personalen som hjälpte oss blev inte alls irriterad utan var så förstående (kanske inte första gången en hanhund gör det) så va ju ingen fara. Nu har han i alla fall fått sig en rosa, fin sele. Hihi. Fanns ingen annan färg i den modellen inne men vi tyckte han faktiskt blev riktigt stilig i den ;) eller hur? Var om en sväng på Team Sportia också där Erik fick sig ett par tunnare skidbyxor av mig, så nu när vi kom hem for dom direkt ut för att åka! 
 
Nä nu tänkte jag få nånting gjort innan jag ska vila lite, så jag orkar se bio ikväll. Jag och Julia ska träffas för middag vid 6-tiden och sen blir det fifthy shades. Verkar som folk är väldig oense om hur vida den är bra eller inte, så ska bli spännande att se. 
1 kommentar