Årsresume

Hur har året 2015 varit för dig? 
Inledningsvis fick 2015 en kanonbra start - jag tränade flera gånger i veckan, fotade mycket, och umgicks ofta med vänner. Jag mådde så himla bra, minns jag. Tror jag prioriterade lite annorlunda då, än vad jag gör idag. Läste mindre litteratur och hade desto mer fritid. Men så var det som att något hände, där på våren, när jag hade min praktik. Fick sån prestationsångest, och la verkligen all energi på att visa min bästa sida mot personal, barn och föräldrar. Var helt slut varje dag jag kom hem = orkade inte träna (fastän jag hade behövt) och orkade absolut inte fota, redigera eller pyssla med bloggen. Sommaren kom, och jag gjorde mest ingenting i några veckor, var så utmattad av våren att jag inte hade ork till något. Men det var välbehövligt! Jobbade sedan under en regnig månad, på sommarförskola. Minns att det kanske inte var den roligaste sommaren jag jobbat, mycket på grund av dålig stämning i arbetslaget, så det kändes mest bara skönt när jag gjort min sista arbetsdag. Ja, vad mer hände? Jag var ledig ett litet tag till, innan skolan började om på nytt. Hösten var fullspäckad med skrivuppgifter och tentor, så tiden har bara flygit iväg, in på ett nytt år. 
 

 
bilder mellan januari - maj

Året var alltså jättebra - inledningsvis! Sen i övrigt var det helt ok! :)


Vad önskar du att du gjort mer? 
Som en fortsättning på ovanstående text: .....jag skulle bara ha fotat ännu mer, fortsatt träna fastän jag inte orkade, och unnat mig själv mer egentid. 


Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat och oroat mig! Framförallt. Har typ tappat hälften av mitt hår och fått utslag i ansiktet (dock vet jag inte vad det beror på) och känt av hjärtklappning flera gånger. Sen hade jag också kunnat tänka igenom mina köp lite mer, var ett tag där, när jag köpte träningskläder hejvilt! Har tagit ett tag att vänja sig vid studentlivet. ;)

Har du blivit bättre på något?
Trots att jag inte fotat så mycket som jag önskat, så har jag ändå utvecklats rätt mycket inom det, tycker jag. Har en del bilder från det senaste halvåret som jag inte gått igenom än, men som jag tänkte visa här framöver när jag får tid. 

 

Lärde du känna några nya människor?
Ja, några i klassen som jag aldrig pratat med/umgåtts med tidigare. Har även lärt känna en del, som jag tidigare kände, men på ett djupare sätt. Finns så många fina och glada människor i vår klass, är verkligen glad att jag får gå med just er!! ♥
 

Dog någon du kände? 
Vilken fråga... nej, tack och lov!


Fick någon av dina vänner barn? 
Jaa, Rasmus och Marielle fick Algot ♥ tycker det är så mysigt att hälsa på dom och se hur han bara växer och växer! :-*

                                         
 
Vilken månad var bäst?
Om jag tittar tillbaka i arkivet här på bloggen, skulle jag nog säga mars. Vi var i fjällen, jag fotade mycket, och det var heller inte så stressigt i skolan. Om man tänker på vardagen, så. Annars var ju sommarmånaderna bäst med tanke på ledigheten!



Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?
Hade en himla bra helg när det var brännbollsyran i Umeå (26-28 maj). Praktiken hade just slutat och Evelina och Fanny kom till mig för att sova över hela helgen. Vi gick på festvialen båda kvällarna, och på dagarna var det jättehärligt väder, minns att vi satt ute och solade, åt glass och tittade på matcher. Sen hade jag även en fantastisk midsommar i Vindeln! Och just det...i oktober nån gång, när vi var och såg Måns! Finns egentligen ganska många bra datum från det här året. 
 
 
  
Vad lyssnade du på?
Väldigt blandat! Mest nytt, sånt som går på radion om man säger så. Men även en lista med mer "harmonisk" musik. Instrumentalt, och aukustiskt. Tycker det är så himla skönt att lyssna på när man är ute och går, eller bara vill slappna av. 

 
 
Vad grät du till?
Bilder och filmer från flyktingkatastrofen, filmerna "the best of me" och "the fault in our stars", låtar av Birdy, och gamla minnen/tankar som gjort en ledsen. Jag har säkert gråtit till mycket, är en ganska känslig person som lätt lever mig in i det andra känner, hehe. Senast rann några glädjetårar, till en film från the ellen show tror jag, där några tjejer blev överraskade av Justin Bieber. Ja, ni hör ju...
 
Vad skrattade du åt?
Erik, och min syster Isabelle, är nog dom som fått mig att skratta mest! Dom är så knasiga. :'-)
 
Bästa köpet?
Mitt Sigma Art-objektiv! Bilder kommer.

Bästa serien?
"Wentworth Prison" fick mig och Erik fast på en gång! Så himla spännande/hemsk/rolig/bra på många sätt. Sen gillade jag även den svenska serien "Gåsmamman"! Följer inte så många serier parallellt, så har ni några tips får ni mer än gärna kommentera! 


Bästa filmen?

Jag gillar ju alla filmer av Nicholas Sparks, så måste nog säga "The longest ride." Sen fastnade jag även för "Hunger Games 3: Mockingjay part 2", "Insurgent", "Child 44" och "The revenant". Tom Hardy är ju så sjukt bra. 


Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Gjorde nog inget speciellt på själva födelsedagen, tror jag pluggade. Men helgen innan minns jag att jag var i Åmsele, hos mamma och pappa, och blev firad av släkten. 

                                              

 
Något du önskade dig och inte fick?
Magrutor ;)

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016?
Ett hus! Jag och Erik har haft ögonen öppna under det här året. Vi var också och tittade på ett som var lite av ett drömhus, men det blev för dyrt vid budgivningen. Känns lite surt att jag inte har någon inkomst, eftersom det innebär att vi inte får ta lika stort lån. På så vis känner jag mig kluven. En del av mig vill jobba extra och lägga undan så mycket som möjligt, medan den andra inte orkar jobba i kombination med studier på 100%, och allt annat. Antar att det är viktigast att må bra, och inte stressa som sagt... men vi får se. Nån gång ska vi väl ha turen att hitta nåt!

Högsta önskan just nu?
Att alla nära och kära får fortsätta vara friska och må bra. Och för min egen del, hade jag mer än gärna spenderat några veckor i ett varmt land! Känner mig som ett spöke just nu...

0 kommentarer